Осигурете на персонала си бъдещето на фирмената здравна грижа

Свържете се с нас още днес , за да регистрираме Вашият бизнес профил.

Здравейте, аз съм д-р Иванов! Работя като общопрактикуващ лекар.
Как да Ви помогна днес?
Хм, не съм сигурен, че имам нужда от лекар…
Не се безпокойте! Нали аз съм тук за това.

Спокойствие за Вашия бизнес

Повече присъствени часове на служителите

С МедикХоум лекарят идва при вас, а служителите Ви имат достъп до съвет директно от своя телефон по време на работа. Когато и където и да е. Уверете се, че това е акредитирана от фирмата услуга, както ако разполагате със собствен медицински персонал.

Ние сме Вашата предварителна застраховка

Ако вече имате здравна застраховка, прекрасно! MedicHome Business (МедикХоум за Бизнеса) ще бъде допълнение към домашните посещения, които повечето застраховки покриват. Или можем просто да Ви помогнем да получите пълно покритие по съществуващата Ви застраховка. Застрахователите ни обичат!

Бъдете модерни, оптимизация на процесите

МедикХоум е бъдещето на корпоративните медицински ползи за Вашия персонал. Медицинското удостоверение за здравната застраховка ще бъде унифицирано и опростено за Вашата администрация. Работейки с нас, Вие ще станете част от еволюцията в медицинските грижи, насочена към удобството на клиента.

Спокойствие за вашия бизнес

Повече присъствени часове на служителите

С МедикХоум лекарят идва при вас, а служителите ви имат достъп до съвет директно от своя телефон по време на работа. Когато и където и да е. Уверете се, че това е акредитирана от фирмата услуга, както ако разполагате със собствен медицински персонал.

Ние сме Вашата предварителна застраховка

Ако вече имате здравна застраховка, прекрасно! Medichome Business (МедикХоум за Бизнеса) ще бъде допълнение към домашните посещения, които повечето застраховки покриват. Или можем просто да ви помогнем да получите пълно покритие по съществуващата ви застраховка. Застрахователите ни обичат!

Бъдете модерни, оптимизация на процесите

МедикХоум е бъдещето на корпоративните медицински ползи за вашия персонал. Медицинското удостоверение за целите на здравната застраховка ще бъде унифицирано и опростено за вашата администрация. Работейки с нас, вие ще станете част от приключението на медицинската грижа, насочена към преживяванията на клиента.

Спокойствие за Вашите служители

Икономия на време и свободни дни

Вашите служители пестят време, за да получат медицински съвет от експерт, който ги опазва от стреса по време на работа или организира потребността им от медицинска помощ.

Винаги безплатни съвети

Предоставянето на собствена услуга за медицински съвети позволява на персонала Ви да не се чувства зле, ако се наложи да вземе свободни дни. Ние естествено защитаваме в най-голяма степен интереса на пациента, но в същото време можете да сте сигурни, че сме безпристрастни.

Поверителност на информацията

МедикХоум използва най-новите технологии, което осигурява възможно най-голяма сигурност на нашите клиенти. МедикХоум не споделя на трети страни информация, която ни е предоставена.

Спокойствие за вашите служители

Икономия на време и свободни дни

Вашите служители пестят време, за да получат медицински съвет от експерт, който ги опазва от стреса по време на работа или организира потребността им от медицинска помощ.

Винаги безплатни съвети

Предоставянето на собствена услуга за медицински съвети позволява на персонала ви да не се чувства зле, ако се наложи да вземе свободни дни. Ние естествено защитаваме в най-голяма степен интереса на пациента, но в същото време можете да сте сигурни, че сме безпристрастни.

Поверителност на информацията

Ние спазваме същите стриктни правила, които спазва всяка компания за медицински услуги, и затова вашите служители могат да са сигурни, че не можем и никога няма да споделим тяхната медицинска информация на трета страна без изричното им съгласие.

Станете част от нашите „Алфа“ бизнес клиенти

На този етап от нашия бизнес ние работим в тясно сътрудничество с бизнеса, за да разберем най-добрия начин за предоставяне на нашите услуги. Бихте ли искали да сте част от нашите Алфа клиенти?

Свържете се с нас днес, за да регистрираме Вашият бизнес профил.

α

Цени

Очаквайте скоро
ВЗЕМИ ПРИЛОЖЕНИЕТО